23:01

суббота,
19 октября

Новости Світ Політика

Байден, Макрон, Стармер та Шольц обмінялися думками щодо плану Перемоги України

19.10.2024 / 10:10
Канцлер ФРН Олаф Шольц, президенти США і Франції Джо Байден і Емманюель Макрон, прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер на зустрічі в Берліні в п'ятницю обмінялися думками щодо продовження підтримки Києва, а також про план Перемоги президента України Володимира Зеленського, повідомляє Білий дім.

Канцлер ФРН Олаф Шольц, президенти США і Франції Джо Байден і Емманюель Макрон, прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер на зустрічі в Берліні в п'ятницю обмінялися думками щодо продовження підтримки Києва, а також про план Перемоги президента України Володимира Зеленського.

"Лідери обговорили плани з надання Україні додаткової допомоги в галузі безпеки, економіки та гуманітарної допомоги, включно з використанням надзвичайних доходів від заморожених російських активів", - ідеться в спільній заяві лідерів чотирьох країн, опублікованій на сайті уряду Німеччини.

Крім того, Шольц, Байден, Макрон і Стармер обговорили український план Перемоги.

Чотири лідери планували 12 жовтня зустрітися із Зеленським на авіабазі "Рамштайн", проте зустріч скасували, оскільки Байден відклав поїздку в Європу через ураган "Мілтон".

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
19 октября
18 октября
17 октября