11:38

пятница,
29 марта

Новости Країна Політика

Нападение боевиков в Мариуполе отбили: 3 убитых, 13 раненых боевиков

17.04.2014 / 09:28 1
Нападение боевиков в Мариуполе отбили: 3 убитых, 13 раненых боевиков
Нападение боевиков в Мариуполе отбили: 3 убитых, 13 раненых боевиков
Скачать файл   оригинал Вставить видео на сайт  
Источник: 0629
В ночь на 17 апреля в ответ на атаку на воинскую часть Национальной гвардии в Мариуполе подразделения МВД провели операцию по локализации банды нападавших, насчитывающих около 300 человек. Об этом сообщил министр внутренних дел Арсен Аваков на своей странице в Facebook.

«После того, как воинскую часть нападавшие забросали зажигательными фугасами и коктейлями молотова и открыли огонь по постовым - нацгвардеейцы открыли предупредительный огонь. Затем, после предупреждения, в соответствии с уставом - при повторившейся атаке – огонь на поражение», - написал он.

Министр также сообщил, что по тревоге были подняты все подразделения милиции Мариуполя. Совместными усилиями вооружившейся милиции и Нацгвардии – после короткого боя, нападавшая банда была рассеяна, в основном локализована и разоружена.

«Учитывая столь агрессивное нападение на воинскую часть, группировка МВД, по нашему решению подкреплена спецназом Омега. Переброшены вертолеты. В настоящий момент СБУ вместе с милицией документируют факты. Операция продолжается. Спецподразделение МВД продолжает преследование одной из вооруженных групп. На улицах работают патрули милиции», - сообщил Аваков.

По его словам, среди служащих МВД потерь нет. По предварительным данным среди нападавших боевиков - 3 убитых, 13 раненых, 63 задержанных. Изъято оружие. Средства связи и телефоны российских операторов. Идет выяснение личностей задержанных нападавших.

Комментарии (1)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Nikolay Protas 08 мая 2014, 01:51

Всім подобається, коли розуміють та розділяються їх погляди, допомагають чим можуть. Люди завжди платять своїм лідерам тією же монетою, яку отримують від нього, і їх приваблюють чесні, справедливі, сильні, надійні, які ніколи не зрадять в важкому становищі лідери.
Ця хунта не має довіри в людей – бо не маю цих привабливих якостей. Можна сказати більше вони ніколи не говорять правду, а постійно брешуть, ухиляються від прямих відповідей, дволичні. До різних людей приміряють різні стандарти, і коли їм про це кажуть - вони, і в Сірка очі не займають, доказують, дивлячись в очі опонента , що це інші помиляються, а і вони не брешуть. Підлість, на кожнім кроці супроводжує їх дії. А що від них можна чекати, коли все, що вони мають, дісталось за допомогою цих гадючих методів, і вони вже не змінять свої погляди та привички. Коли подивишся на них, то зразу видно, що з одного кубла вилізли. Цього не потрібно доводити – подивіться на них по телевізору та переконайтесь в цьому. Деякі наївні люди, думають, що вони почують їх, коли з переконливим доказом звернуться до них, і в них прокинеться щось людське. Ми вже привикли, коли нам брешуть, обкрадають, махлюють, але ще ніколи не бачили таких зухвалих, кровожерливих вбивць своїх громадян. Якісь окремі заміни не дають ніяких результатів – з цього кубла може вилізти тільки трішки менша гадюка, яка швидко підросте, інших живих істот там немає. З цими істотами кашу не звариш. Страшно подумати до чого доведе державу ця, проплачена американцями, хунта. Потрібно щось придумати, щоб замінити цю американську хунту доки із заходу не поналазило дуже багато добродіїв-консультантів. Парламент вже давно перетворився в дуже заплутане кубло гадів яких ліпше не чіпати, а обрати якихось делегатів від кожного районна, які і вирішать судьбу України.

1 0
29 марта
28 марта
27 марта