12:21

пятница,
03 мая

Новости Країна Надзвичайні події

Юсов: Бавовна на росії квітне і це буде продовжуватись

23.10.2023 / 15:23
росіяни планують застосувати свою торішню тактику знищення об'єктів української енергетичної інфраструктури. Однак Україна відповідатиме на атаки окупантів.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в інтерв'ю виданню Еспрессо, опублікованому в неділю, 22 жовтня.

"Тактику ми напевно заздалегідь розкривати не будемо, щоб ворогу не полегшувати роботу. Хай працюють, хай стараються і витрачають більше ресурсів їхнього бюджету. А що стосується гуманізму: Україна веде оборонну війну, на нас напали. Нищаться наші міста, вбивають мирних мешканців. Держава, яка напала, має відчути, що війна відбувається та прийшла і на її територію. І, зрештою, вона вже сьогодні це відчуває. Ми не можемо, на мою думку, на жаль, говорити зараз про симетричні відповіді з різних причин. В тому числі і засоби у нас різні", - пояснив він.

Стратегічна авіація - це прерогатива ворога, проте є інші методи та іструменти, пояснив представник ГУР.

"Так чи інакше "бавовна" на росії квітне і це буде продовжуватись", - наголосив Юсов.

Однак він додав, що Україна - цивілізована держава, отже "бавовна" відбувається в росії в тих місцях, які мають безпосереднє відношення до геноцидної війни проти України.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
3 мая
2 мая
1 мая