05:39

пятница,
26 апреля

Новости Країна Суспільство

Волонтери УПЦ доправили гуманітарну допомогу до Слов'янська та Чернігова

25.07.2022 / 11:50
До храму преподобного Серафима Саровського Слов'янська передали 100 харчових наборів

У рамках «Місії милосердя» співробітники Синодального відділу Української Православної Церкви із соціально-гуманітарних питань привезли продукти до Слов'янська та Чернігова.

Як повідомляє Центр інформації УПЦ із посиланням на Телеграм-канал «Церква допомагає», до храму преподобного Серафима Саровського Слов'янська передали 100 харчових наборів.

«Гуманітарну допомогу доправили з Канади з ініціативи Румунської Православної Церкви через Чернівецько-Буковинську єпархію УПЦ стараннями протоієрея Миколая Попеску», – наголосили співробітники місії.

Також волонтери УПЦ привезли до Чернігова продуктів на 30 тисяч гривень. Частину гуманітарної допомоги отримали віруючі церкви святого Архістратига Михаїла у селі Брусилів, а іншу передали громаді храмового комплексу поблизу будинку преподобного Лаврентія Чернігівського, де діє благодійна трапезна.

Як повідомлялося раніше, у Києві волонтери Української Православної Церкви доставили продуктові набори до Товариства сліпих та продукти для благодійної трапезної Кирилівського монастиря.

 

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
25 апреля
24 апреля