22:33

понедельник,
29 апреля

Новости Світ Суспільство

Мелоні: Сурогатне батьківство “негуманна” практика, коли до дітей ставляться, як до товарів у супермаркеті

13.04.2024 / 13:15
Прем’єр-міністр Італії Джорджа Мелоні вважає сурогатне батьківство “негуманною” практикою, коли до дітей ставляться, як до “товарів у супермаркеті”.

Як повідомляє Укрінформ, про це вона сказала, коментуючи законопроєкт про суворіше покарання для тих, хто вдається до сурогатного батьківства, пише Reuters.

“Нікому не вдасться мене переконати, що здача в оренду лона - це вияв свободи. Нікому не вдасться переконати мене, що розглядати дітей як товари у супермаркеті - це вияв любові. Я досі вважаю практику оренди матки негуманною й підтримую законопроєкт, який зробить це універсальним злочином”, - сказала Мелоні.

Зазначається, що сурогатне батьківство незаконне в Італії та карається штрафами й позбавленням волі, але провладна коаліція намагається заборонити італійцям народжувати дітей у державах, де ця практика законна.

Законопроєкт, схвалений нижньою палатою італійського парламенту, зараз розглядається у Сенаті. Його розкритикували правозахисники та деякі опозиційні політики, які вбачають у цьому наступ на членів ЛГБТ-спільноти.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
29 апреля
28 апреля
27 апреля