22:39

понедельник,
16 сентября

Новости Країна Політика

Кудрицький прокоментував своє звільнення із посади голови компанії "Укренерго"

04.09.2024 / 12:16
Володимир Кудрицький вважає своє звільнення із посади голови правління національної енергетичної компанії "Укренерго" не пов'язаним із питанням захищеності підстанцій від обстрілів російських окупантів.

Про це він повідомив в Facebook, передають Українськi Новини.

"Незважаючи на окремі повідомлення в медіа, рішення наглядової ради щодо мого звільнення не має жодного стосунку до питання захищеності підстанцій "Укренерго". Я представив членам наглядової ради детальний звіт щодо кожного об’єкту. І до нього у членів наглядової ради жодних запитань не було. Я не можу вдаватися в деталі, але на підстанціях "Укренерго" побудовано більше 60 антидронових укриттів, практично на кожній підстанції", - написав Кудрицький.

Кудрицький зазначив, що такі інженерні споруди побудовані лише на об’єктах "Укренерго".

"Там, де замовником виступала компанія, не витрачено жодної гривні з державного бюджету, адже всі вони побудовані за кошти міжнародної підтримки. Вони врятували десятки автотрансформаторів в цьому році. Це не означає, що після прильоту декількох десятків ракет енергосистема не відчує удару. Це означає, що ми зможемо швидко, за декілька днів, відновити її роботу", - написав він.

Також Кудрицький впевнений, що досвід та професійність виконуючого обов'язки керівника "Укренерго" Олексія Брехта та команди "Укренерго" дадуть змогу забезпечити продовження належної підготовки енергосистеми до важкої зими.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
16 сентября
15 сентября
14 сентября