03:56

воскресенье,
30 июня

Новости Країна Суспільство

Подоляк: Випадки примусової мобілізації в Україні не є масовими

27.06.2024 / 12:16
Україна свідомо готова вести оборонну війну. Неспівставним є відсоток тих, хто свідомо йде захищати країну стосовно тих, кого насильно забирають.

Про це в ефірі Youtube-каналу Новини.LIVE заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

Подоляк зазначив, що випадки примусової мобілізації в Україні не є масовими, проте їх використовують в рамках контрінформаційної роботи, масштабуватися, зокрема через соціальні мережі, які держава не контролює.

"Ці інформаційні кампанії на підставі оцих поодиноких випадків розкручує російська федерація, це очевидно. це ж контрпропаганда, це все зрозуміло", - підкреслив Подоляк.

Заступник керівника ОП наголосив, що система мобілізації наразі працює набагато ефективніше, проте працівники ТЦК у своїй роботі використовують ті інструменти, які здаються їм нормальними. Подоляк зазначив, що окремі випадки використання примусових інструментів існують, проте зовсім не в таких масштабах, як це намагаються перебільшити, оскільки такі випадки "не є системними".

За його словами, деякі люди не хочуть оновлювати дані у ТЦК, для чого навіть не виходять з дому та не ходять на роботу. Проте співробітники центрів комплектування мають виконувати свою роботу, сказав Подоляк.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
29 июня
28 июня
27 июня