10:42

пятница,
19 апреля

Текст Пресс-релізи

Як і де можна продати зламану машину?

01.12.2016 / 16:06
Ви потрапили в ДТП, і тепер від вашої залізної красуні залишилася лише купа спотвореного металу? Або ви занадто довго тягнули з ремонтом і автомобіль вже важко привести в гарний стан? А може бути ви просто втомилися усувати поломки своєї "старої" і вирішуєте більше не займатися її ремонтом? Тоді перед вами постає одна проблема - як і де можна продати зламану машину?

Якщо ви потрапили в ДТП

 Дорожньо-транспортна пригода ще не вирок для вас і вашого гаманця. В першу чергу оцініть збиток від аварії. Зверніться до різним майстрам і визначте, у що вам обійдеться ремонт автомобіля. Якщо ця сума здається занадто великий, то займіться продажем зламаного автомобіля. Повірте, такі авто на ринку користуються досить високим купівельним попитом. Їх купують перекупники, компанії, що займаються продажем автозапчастин або просто приватні особи, які планують відновити авто надалі.

 Для того, щоб продаж пройшла швидко, розмістіть своє оголошення на великому автомобільному сайті. Зробити це дуже просто:

• заходьте на сторінку самого популярного сайту в Україні https://auto.ria.com/uk/

• реєструєтеся, вказавши свої справжні ім'я та прізвище;

• знаходьте розділ про продаж авто та розміщуєте своє оголошення з якісними фотознімками;

• в коментарях до оголошення вказуєте пошкодження автомобіля.

Ваше оголошення побачать у всіх містах України, тому покупець на автомобіль знайдеться в самі короткі терміни. На сайті ви можете дізнатися найсвіжіші автомобільні новини, а можливо підберете собі нового залізного друга.

Якщо автомобіль зламаний і не "на ходу"

 Зламана машина може все-таки принести своєму власнику доход. Поговоріть з друзями і знайомими, може бути, хтось із них давно мріяв саме про вашому автомобілі, але не мав фінансових можливостей його придбати. Зараз, коли вартість авто значно знизилася із-за поломки, покупка стала доступнішою.

Якщо бажаючі серед знайомих не знаходяться, то подайте оголошення на всілякі джерела. Оскільки оголошення швидше знайде свого покупця. Але приготуйтеся, що процес буде тривалим. В останні роки на авторинку пропозицію про продаж уживаних автомобілів значно випереджає попит. Природно, що ваша зламана машинка не відразу піде до нового власника.

 Існує ще один варіант продати зламаний автомобіль - звернутися до перекупникам. Вони оцінять поломку і назвуть суму угоди. Майте на увазі, що названа сума буде досить скромною. Але ви отримаєте її відразу ж після оформлення договору купівлі-продажу. Цей варіант підходить тим, хто вже втомився займатися продажем і хоче просто збути авто з рук.

Якщо автомобіль має високий рівень "втоми" і часті поломки

 Якщо автомобілю більше десяти років і власник щомісяця стикається з новими поломками, то його єдиною мрією стає продаж такого авто. Природно, не вкладаючи грошей у новий ремонт. Звичайно, можна спробувати продати таку машину в зламаному вигляді через інтернет. Але ціна авто буде невисокою, а терміни продажу, як і в попередньому випадку досить невизначеними. Краще, якщо ви все-таки вкладетеся в ремонт автомобіля і поставите його на продаж в хорошому технічному стані. Тоді ціна машини буде значно вище, так і покупець знайдеться набагато швидше. Якщо ви боїтеся сюрпризів від машини у вигляді чергових поломок, то поставте її на час продажу в гараж. Так ви застрахуєте себе від нових вкладень у позачерговій ремонт.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
19 апреля
18 апреля
17 апреля