17:21

четверг,
09 мая

Новости Країна Політика

Чернєв: Рада може підтримати законопроект про мобілізацію у першому читанні

07.02.2024 / 11:14
Верховна рада України може підтримати законопроект про мобілізацію у першому читанні. Але до документу ще багато питань.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника голови комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Єгора Чернєва в ефірі телемарафону.

Нардеп зазначив, що завтра комітет з питань нацбезпеки, оборони та розвідки збереться для обговорення законопроекту про мобілізацію. На комітеті ухвалять рішення щодо подальшої долі документа: або рекомендуватимуть його до першого читання, або думатимуть над іншими опціями.

За словами Чернєва, якщо документ не розглядатимуть у першому читанні, то його можуть відправити на доопрацювання або зняти з розгляду, щоб Міністерство оборони мало можливість зробити новий законопроект.

"Я думаю, що перше читання він все ж може пройти. Але залишається ще багато питань, які можна вирішити між першим і другим читанням правками до нього. Ми бачимо, що є багато питань до законопроекту", - наголосив Чернєв.

Він додав, що не всі пропозиції, які ініціював Комітет, було враховано. Також з'явилися нові спірні норми, що викликають питання.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
9 мая
8 мая