22:30

воскресенье,
28 апреля

Новости Світ Політика

Reuters: Сунак має найнижчий в історії чистий рейтинг прихильності

14.12.2023 / 14:21
Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак є найбільш непопулярним з моменту вступу на посаду його чистий рейтинг прихильності знизився на 10 відсоткових пунктів з кінця листопада.

Про це свідчать результати опитування YouGov, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Reuters.

Опитування, проведене з вечора понеділка до ранку вівторка цього тижня, показало, що 70% респондентів заявили, що мають негативну думку про Сунака, порівняно з 21%, які мають позитивну думку.

За даними YouGov, це дало Сунаку найнижчий в історії чистий рейтинг прихильності -49, що можна порівняти з показниками колишнього лідера Бориса Джонсона в останні місяці його перебування на посаді прем'єр-міністра.

На початку грудня повідомлялося, що рейтинг схвалення Ріші Сунака серед активістів його Консервативної партії сягнув мінус 25 відсоткових пунктів, що є найнижчим показником з початку його терміну восени 2022 року.

У липні рейтинг підтримки чинного прем'єра серед усіх британців також упав до найнижчого рівня з моменту його призначення на посаду прем'єр-міністра Великої Британії.

Низьку підтримку серед виборів має і Консервативна партія на тлі підготовки до наступних загальних виборів, які мають відбутись до січня 2025 року.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
28 апреля
27 апреля
26 апреля