21:04

суббота,
27 апреля

Новости Країна Політика

Кулеба наголошує на необхідності вирішення питання імунітетів путіна, мішустіна та лаврова

29.11.2023 / 13:19
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба наголосив на необхідності вирішення питання імунітетів так званої "трійки": російського диктатора володимира путіна, його прем’єр-міністра михайла мішустіна та міністра закордонних справ сергія лаврова.

Про це він сказав виступаючи у Європейському Парламенті в Брюсселі на конференції "Справедливість і відповідальність за війну росії проти України. Рекомендації та шлях вперед", передає УНН з посиланням на МЗС.

В МЗС відзначили, що Дмитро Кулеба окремо наголосив на необхідності розв'язання питання імунітетів так званої "трійки": владіміра путіна, його Прем’єр-міністра та міністра закордонних справ.

Окрім того, він зазначив, що якщо дозволити путіну та його соратникам уникнути відповідальності за злочини, ми приречемо дітей жити у світі, повному війн і несправедливості.

"Злочин агресії проти України скоєно. Він має бути покараний. Якщо ми дозволимо путіну та його соратникам уникнути відповідальності за злочини, ми приречемо наших дітей жити у світі, повному війн і несправедливості. Маємо відкласти всі політичні та правові розбіжності та створити повноцінний Спеціальний трибунал за злочин агресії проти України", - заявив Кулеба.

Кулеба заявив, що потрібно відкласти всі політичні та правові розбіжності та створити повноцінний Спеціальний трибунал за злочин агресії рф проти України.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
27 апреля
26 апреля
25 апреля