18:54

четверг,
28 марта

Новости Промо

Домашній текстиль та інші помічники в зміні інтер'єру

26.12.2019 / 10:19
Домашній текстиль та інші помічники в зміні інтер'єру
Кожна людина затишок уявляє по своєму. Для одних і безлад, до якого вже звикли, здається чудовим інтер'єром затишної домівки.

Але, все ж, є кілька правил, які, за твердженням дизайнерів, вносять в інтер'єр особливу атмосферу рідного дому.

  1. Навіть якщо ви не прагнете до ідеального порядку, на всіх поверхнях і текстилі не повинні бути видимі плями і пил. А штори і фіранки не приховувати брудне, каламутне скло. Ці, на перший погляд незначні нюанси, дуже впливають на відчуття затишку в цілому.

  2. Залапані дверні ручки, косяки і вимикачі вам вже не кидаються в очі. У той час, як гостям вони відразу потрапляють у поле зору і вносять відчуття неохайності господарів та й оселі в цілому.

  3. Не забувайте, що тканини вбирають запахи, так що їх чистота - це запах свіжості у вашому будинку. Прання штор, покривал, чищення м'яких меблів обов'язкові процедури. Взагалі, поняття запаху дуже важливо для затишного інтер'єру. Є будинки зі своїми специфічними запахами. Але, погодьтеся, аромат свіжості - найкращий для будь-якого житла.

  4. Якщо ви хочете оновити інтер'єр, але не знаєте з чого почати, пропонуємо вам розглянути варіант наповнення будинку текстилем в теплій колірній гамі. В інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua ви зможете підібрати будь-який вид домашнього текстилю в палітрі теплих відтінків - від постільної білизни до декоративних подушок. Якщо ж вам такий інтер'єр здасться нудним, тоді досить декількох виробів у світлих тонах, які гармонійно поєднуються з текстилем в холодній колірній гамі.

  5. Важливо наповнити кімнату декількома джерелами світла. Дизайн, коли присутня одна люстра під стелею, йде в минуле хоча б тому, що це незручно. Кілька світильників на стінах, торшер або додаткові лампочки в натяжній стелі - це все дозволить створити необхідні акценти, змінюючи освітлення, видозмінювати сам інтер'єр, підлаштовуватися світлом під конкретні потреби людини.

  6. Будинок без текстилю виглядає дуже по офісному. Саме пледи, декоративні подушки, скатертини, а на кухні акуратні рушники з красивою вишивкою надають будинку особливу, індивідуальну атмосферу. Декору не повинно бути багато і за текстурою речі повинні поєднуватися між собою. А щоб інтер'єр не приїдався, варто купити в інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua літній і зимовий домашній текстиль. Кожні півроку ваш будинок буде грати новими фарбами і наповнюватися свіжими емоціями. І, найголовніше, що зробити це можливо зовсім недорого, не роблячи затратного ремонту.

Наші поради допоможуть вам по новому поглянути і, при необхідності, змінити свій інтер'єр. В якому ви зможете розслабитися і набратися сил, весело проводити час з сім'єю та друзями.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
28 марта
27 марта