08:24

пятница,
19 апреля

Новости Промо

Особистий адвокат – кращий варіант для вирішення правових спорів

04.04.2019 / 17:23
В житті кожної людини бувають випадки, коли доводиться вирішувати питання, пов’язані з майновими чи правовими інтересами.

В житті кожної людини бувають випадки, коли доводиться вирішувати питання, пов'язані з майновими чи правовими інтересами. Законодавча база країни постійно поповнюється новими актами, тому особі без юридичної освіти важко орієнтуватись у правовому полі. Якщо скористатись послугами грамотного компетентного спеціаліста, то можна завжди розраховувати на позитивне вирішення справи. Саме тому багато приватних підприємців, власників комерційних чи виробничих компаній та приватних осіб співпрацюють с професійними юристами. Досвідчений правознавець зможе надати допомогу у вирішенні питань, які стосуються будь-якої сфери діяльності людей. Адвокати відстоюють інтереси своїх клієнтів, не відступаючи від правил існуючого законодавства.

Основні види послуг, які надають особисті адвокати своїм клієнтам

В обов'язки особистого адвоката входить:

  • екстренний виїзд при затримці клієнта співробітниками правозахисних органів;
  • юридичні консультації в телефонному режимі;
  • допомога в справах, які стосуються громадянських, кримінальних, житлових, сімейних, майнових а інших питань.

Професійні адвокати Рівного гарантують надання максимально вичерпних консультацій з питань особистої безпеки. Вони допомагають своїм клієнтам зорієнтуватись при виникненні конфліктних ситуацій. В компетенцію правознавців-захисників входить вирішення питань в різних інстанціях. Вони мають право подавати заяви, проводити збір документів, виступати від імені зацікавлених осіб на судовому засіданні. Щоб користуватись послугами особистого адвоката, необхідно залишити заявку в компаніі, яка спеціалізується на юридичному сервісі. Замовлення абонентської картки – це можливість користуватись широким спектром правових послуг.

Переваги послуг особистого адвоката

Договір на надання послуг особистого адвоката може складатись не лише по конкретній справі, але й на певний період. Вартість роботи юридичного спеціаліста залежить від кількості вирішених питань та консультацій, проведених в телефонному режимі чи при особистій зустрічі з клієнтом. Допомога персонального кваліфікованого адвоката може бути дуже корисна в різних життєвих ситуаціях. Це може бути суперечка зі страховою компанією, діловими партнерами чи претендентами на спадщину. Професійний захисник допомагає успішно вирішувати земельні спори, конфлікти при розділі майна, питання, пов'язані з громадянським правами людей.

Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
18 апреля
17 апреля